RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2024
Κυριακή 7 Απριλίου 2024


 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Αγώνες 10χλμ, 5χλμ & Παιδιών) υποβάλλονται:

Online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας έως την Τρίτη 2 Απριλίου

Επίσης, από Δευτέρα 13 Μαρτίου θα γίνονται εγγραφές στο Ηράκλειο στα παρακάτω σημεία:

⦁ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (1ος όροφος)

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 14.00

⦁ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ: ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (Θύρα 9)και ΠΑΤΕΛΕΣ: Γραμματείες Γυμναστηρίων:

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 21.00 και
Σάββατο 09.00 – 16.00

⦁ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPERMARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

→ Γαζίου,   Λεβηνου & Θερίσσου   - Κορωναίου 7
→ Μαυσώλου και Ηροδότου Αλικαρνασσός - Ούλαφ Πάλμε 83
→ Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου Παραλιακή - Κρασαδάκη Άγιος Ιωάννης  
→ Νέο κατάστημα Πατελών- Ξυλούρη & Εμμανουήλ Μπαντουβά

Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 13.30

⦁ ΓΡΑΦΕΙΑ Ο.Φ.Η.: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)

Δευτέρα – Παρασκευή 16.00 – 18.30

 


► Η συνδρομή συμμετοχής για όλους τους δρομείς των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10 χλμ είναι 10 €. Η συμμετοχή στο παιδικό αγώνα είναι Δωρεάν.

► Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο συμμετοχής θα δοθούν δωρεάν t-shirts, πλαστική τσάντα,  αριθμός συμμετοχής (Bιb), ηλεκτρονική χρονομέτρηση (επίσημος χρόνος και κατάταξη), αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

► Ο κάθε δρομέας μπορεί να συμμετέχει σε δύο αγωνίσματα, εκτός από τα παιδιά του 2012 – 2013 – 2014 που συμμετέχουν σε ένα μόνο αγώνισμα.ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι την Τρίτη 26 Μαρτίουεκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Νέες εγγραφές μετά τις 2 Απριλίου δεν θα γίνονται δεκτές.

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Παγκρήτιο Στάδιο (Θύρα 1), το Σάββατο 6 Απριλίου 2024: 10.00 - 20.00.

 

ΌΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ

Αγώνας 10χλμ: Όριο εγγραφών 700 δρομείς, σε blocks των 400 Δρομέων (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας 5χλμ: Όριο εγγραφών 3000 δρομείς, σε blocks των 500 Δρομέων (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας Παιδιών 1000μ.: Όριο εγγραφών 800 παιδιά, σε blocks των 400 παιδιών (παιδιά γεννημένα το 2012, 2013 και 2014)

 

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συνδρομή 10 Ευρώ. Ο Παιδικός Αγώνας είναι Δωρεάν.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:

(α) είτε μέσω πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής online,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 67 2714 8161 983
ΙΒΑΝ: GR 04 0171 7270 0067 2714 8161 983,

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης του Run Greece 2024 με απόφαση της Πολιτείας εξαιτίας ενδεχόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού ή εξ αιτίας άλλου λόγου ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιείται αναγκαστική μεταφορά της εγγραφής κάθε δρομέα στην επόμενη διοργάνωση του Run Greece Ηράκλειο. Το ίδιο θα ισχύσει σε περίπτωση περιορισμού του αριθμού των συμμετεχόντων με απόφαση της πολιτείας, όσον αφορά τους υπεράριθμους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προσδιορισθούν με σειρά προτεραιότητας εγγραφής. 
 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Διοργάνωσης. Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές-Διασώστες, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση RUN GREECE 2024, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.                                                                                                            

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική  τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Ηλεκτρονικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - Ηράκλειο" που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών (ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, Θύρα 1), από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (Θύρα 1), το Σάββατο 6 Απριλίου 2024: 10.00 - 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.