Μετά την Καστοριά, άλλος ένας αγώνας της σειράς Run Greece αναβάλλεται, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στο Νομό.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Λάρισα εντάχθηκε στην κατηγορία 4 του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας κι έτσι στην πόλη τέθηκαν σε εφαρμογή περιοριστικά μέτρα τοπικού χαρακτήρα.

Η Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του Run Greece Λάρισας 2021, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και το Δήμο Λαρισαίων και με γνώμονα την Δημόσια Υγεία, αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 10 Οκτωβρίου.

Εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κατά το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως.

Η Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του Run Greece Καστοριάς 2021, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και το Δήμο Καστοριάς, λαμβάνοντας υπόψη τους τα επιδημιολογικά δεδομένα του Νομού Καστοριάς και την ένταξή του στην κόκκινη ζώνη υψηλού κινδύνου, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και όσων εμπλέκονται στους αγώνες, δηλαδή αθλητές, εθελοντές, διοικητικά στελέχη και θεατές, αναστέλλει τους αγώνες που έχουν προγραμματισθεί για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.

Όταν τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν , οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.