Λόγω της επιδεινούμενης επιδημιολογικής εικόνας στο Δήμο Λαρισαίων και την παραμονή του στην κόκκινη ζώνη υψηλού κινδύνου,  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ μετά από συνάντηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων και με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς και των εμπλεκομένων στους αγώνες, δηλαδή αθλητές, εθελοντές, διοικητικά στελέχη και θεατές, αποφάσισε την ματαίωση των αγώνων RUN GREECE Λάρισα που έχουν προγραμματισθεί για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Ο στόχος μας είναι και εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, οι αγώνες να πραγματοποιηθούν κανονικά τον Μάρτιο του 2022.

Για τους δρομείς οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Run Greece Λάρισα 2021, έχει προβλεφθεί η αυτόματη μεταφορά της εγγραφής τους στην ίδια διοργάνωση, σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων εξαιτίας ανωτέρας βίας. Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα ενημερωθούν με email με την έναρξη της περιόδου των εγγραφών.

 

Για μία ακόμη χρονιά το Ηράκλειο της Κρήτης άνοιξε την αγκαλιά του και υποδέχθηκε τους δρομείς όλων των ηλικιών, που συμμετείχαν στον αγώνα Run Greece.

Σε μια γιορτή για τον κλασικό αθλητισμό, αλλά και την πόλη, στην οποία είχαν δηλώσει συμμετοχή 1.600 δρομείς στις αποστάσεις των 5χλμ., 10χλμ. και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου και με μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης την Ergo κατάφερε να φέρει σε πέρας ένα ακόμη γεγονός, που ήταν άρτια συνδεδεμένο με την αλληλεγγύη, αφού τα έσοδα του πήγαν σε ειδικό λογαριασμό στο Αρκαλοχώρι, που χτυπήθηκε από ισχυρό σεισμό.