Άνοιξαν οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση της σειράς αγώνων RUN GREECE, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και Μεγάλο Χορηγό, την ERGO Ασφαλιστική.

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει το ταξίδι της από τις πόλεις της Λάρισας (29/3) και του Ηρακλείου (5/4), όπου περίπου 10.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν στους αγώνες των δύο πρώτων διοργανώσεων και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο των πόλεων.

H διαδικασία online εγγραφών για τους αγώνες RUN GREECE ξεκίνησε τόσο για τον αγώνα της Λάρισας όσο και τον αγώνα του Ηρακλείου, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ενώ είναι δυνατή και η υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία των τοπικών ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και στα κατά τόπους σημεία εγγραφών. Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή εμπειρία, είναι έντονη η αίσθηση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10χλμ και 5χλμ αλλά και στον Αγώνα Παιδιών θα καλυφθεί πολύ πολύ σύντομα.

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που θα θέλατε να δηλώσετε παρών στους δύο πρώτους αγώνες  του Run Greece 2020, στις όμορφες πόλεις της Λάρισας και του Ηρακλείου, να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε σε ένα υπέροχο «δρομικό» οδοιπορικό στην Ελλάδα.

Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Οι αγώνες Run Greece δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών.

ΤΟ RUN GREECE ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Η οργανωτική Επιτροπή σας ευχαριστεί για την μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα της, καθώς και την ένθερμη στήριξη όλων σας μέσω της εγγραφής σας, στη Διοργάνωση RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2019.

Σας περιμένουμε στην γιορτή μας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και σας ευχόμαστε έναν καλό αγώνα και έναν εξίσου καλό τερματισμό.

Ακολουθήστε το παρακάτω link για να δείτε το Πρόγραμμα & τις Τεχνικές Οδηγίες για το RUN GREECE ΠΑΤΡΑ 2019:

https://www.run-greece.gr/files/patra/programme-patra.pdf