Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας μετά από συνάντηση που είχε με την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη και τον Αντιδήμαρχο Καστοριάς κ. Αθανάσιο Ρήμο, εξετάζοντας την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία και η μη περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού, αποφάσισαν ομόφωνα την ματαίωση διεξαγωγής του RUN GREECE Καστοριάς, που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.

Ο στόχος μας είναι και εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, οι αγώνες να πραγματοποιηθούν κανονικά τον Μάϊο του 2022.

Για τους δρομείς οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Run Greece Καστοριά 2021, έχει προβλεφθεί η αυτόματη μεταφορά της εγγραφής τους στην ίδια διοργάνωση, σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων εξαιτίας ανωτέρας βίας. Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα ενημερωθούν με email με την έναρξη της περιόδου των εγγραφών.

Λόγω της επιδεινούμενης επιδημιολογικής εικόνας στο Δήμο Λαρισαίων και την παραμονή του στην κόκκινη ζώνη υψηλού κινδύνου,  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ μετά από συνάντηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων και με μοναδικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας καθώς και των εμπλεκομένων στους αγώνες, δηλαδή αθλητές, εθελοντές, διοικητικά στελέχη και θεατές, αποφάσισε την ματαίωση των αγώνων RUN GREECE Λάρισα που έχουν προγραμματισθεί για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Ο στόχος μας είναι και εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, οι αγώνες να πραγματοποιηθούν κανονικά τον Μάρτιο του 2022.

Για τους δρομείς οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Run Greece Λάρισα 2021, έχει προβλεφθεί η αυτόματη μεταφορά της εγγραφής τους στην ίδια διοργάνωση, σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων εξαιτίας ανωτέρας βίας. Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα ενημερωθούν με email με την έναρξη της περιόδου των εγγραφών.