ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Αγαπητοί φίλοι δρομείς, διοργανωτές και επισκέπτες,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζω στο Ναύπλιο για το Run Greece 2024! Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη να σας φιλοξενήσουμε σε αυτό τον αγώνα, έναν αγώνα που όχι μόνο ενώνει δρομείς από όλη τη χώρα, αλλά αναδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση στον αθλητισμό και την υγιή ζωή.

Για 12 συναρπαστικά χρόνια, οι αγώνες Run Greece έχουν αγγίξει τις καρδιές και εμπνεύσει τους δρομείς. Φέτος, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή γεμάτη δυναμική, ανανέωση και συναρπαστικές εκπλήξεις, και είναι μεγάλη χαρά να σας υποδεχτούμε στο όμορφο Ναύπλιο.

Στο Ναύπλιο, η φιλοξενία δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι ένας τρόπος ζωής. Καθώς περπατάτε στους δρόμους μας, νιώθετε τη ζεστασιά και τη φιλικότητα που μας χαρακτηρίζει. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε, να σας εμπνεύσουμε και να σας κάνουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Ο αγώνας Run Greece 2024 στο Ναύπλιο δεν είναι απλά ένας αγώνας. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας και να αναδείξουμε το πνεύμα του αθλητισμού, της ευγενής άμιλλας και της αλληλεγγύης.

Σας προσκαλώ λοιπόν να ανακαλύψετε τη μαγεία του Ναυπλίου, καθώς τρέχετε στους δρόμους μας, να απολαύσετε την υπέροχη φύση και τα μνημεία μας και να αισθανθείτε την αγκαλιά μας, καθώς περνάτε από τον τερματισμό.

Με ανυπομονησία περιμένουμε να σας υποδεχτούμε και να μοιραστούμε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία μαζί σας.

Καλή επιτυχία σε όλους σας και ας τρέξουμε μαζί για το όνειρό μας!

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Πτωχός

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι το Ναύπλιο για πρώτη φορά φέτος θα ντυθεί στα χρώματα του Run Greece και στις 21 Απριλίου οι δρόμοι του θα κατακλυστούν από Run Greece «Runners». Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς διότι για μία ακόμη φορά οι δημότες και οι επισκέπτες μας θα βάλουν τις φόρμες και τα αθλητικά τους παπούτσια για να βγουν στους δρόμους να τρέξουν, να περπατήσουν, να αναπνεύσουν, να αφυπνίσουν, να ξεσηκώσουν, να εμπνεύσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν είναι η τελευταία.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, οι αθλητικοί σύλλογοι του δήμου μας αλλά και οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες δεν σταματούν να υπηρετούν τον αθλητισμό μυώντας όλο και περισσότερους σε αυτή τη θαυμάσια επιλογή που κοινωνικοποιεί με τον πιο υγιή τρόπο, εμψυχώνει, διδάσκει την υπομονή και την πειθαρχία και αναδεικνύει την αγωνιστικότητα.

Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα, σας διαβεβαιώνουμε πως ναι! Ο αθλητισμός είναι το ομορφότερο κομμάτι της ζωής μας! Ας το ζήσουμε λοιπόν! Καλή αντάμωση στους δρόμους της πόλης μας!

 


Δημήτρης Ι. Ορφανός

Δήμαρχος Ναυπλιέων

 


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ

Οι αγώνες Run Greece είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δρομέων σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για τη σειρά αγώνων που έδωσε σπουδαία ώθηση στο δρομικό κίνημα και συνέβαλε στη ραγδαία εξέλιξη του. Οι αγώνες Run Greece μπαίνουν από φέτος σε νέα εποχή! Με νέες πόλεις στο πρόγραμμα τους, νέο ύφος, μεγαλύτερη δυναμική και νέα αισθητική. Παράλληλα αναβαθμίζουν τη σύνδεση τους με την τοπική κοινωνία.

Οι αγώνες θα διατηρήσουν τη σταθερή τους σχέση με την Tοπική Aυτοδιοίκηση, που είναι βασικός μοχλός της όλης προσπάθειας και φυσικά με την ERGO ασφαλιστική, που θα συνεχίσει να αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

Η προσθήκη νέων πόλεων θα δώσει έξτρα κίνητρο στους δρομείς να δοκιμάσουν νέες διαδρομές και να επισκεφθούν νέους προορισμούς.

Θέλω να ευχαριστήσω τους τεχνικούς μας, τους υπαλλήλους των ΕΑΣ και του ΣΕΓΑΣ, τους φορείς και τις αρχές των πόλεων και από καρδιάς όλους τους εθελοντές, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς. Θέλω να ευχαριστήσω τις τοπικές και τις Περιφερειακές αυτοδιοικήσεις, που είναι σταθεροί σύμμαχοί μας και φυσικά τον μεγάλο μας χορηγό, την ERGO, που χάρη στη συμβολή του καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει.

Η ομοσπονδία μπαίνει σε μια νέα εποχή, όπου ο δρομέας είναι στο επίκεντρο και οι πόλεις γίνονται σημεία αναφοράς του δρομικού κινήματος.

Καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς, που μας κάνουν την τιμή να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα.

 

Σοφία Σακοράφα

Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ

Η Ε.Α.Σ. Σ.ΕΓ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζει στο 1ο Run Greece του Ναυπλίου, μια σπουδαία εκδήλωση η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος στα Σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας και όχι μόνο. Το τρέξιμο είναι πρώτα απ’όλα υγεία και ευεξία και ο συγκεκριμένος θεσμός υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξής του, τα αγνά αθλητικά ιδεώδη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν  στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης σε μία από τις ιστορικότερες και ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος όπως είναι το Ναύπλιο. Ευχόμαστε καλό αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

 

Κώστας Βινατσέλας

Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελ/σου