RUN GREECE ΝΑΥΠΛΙΟ 2024
Κυριακή 21 Απριλίου 2024ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΝΑΥΠΛΙΟ (Αγώνες 10χλμ, 5χλμ & παιδιών) υποβάλλονται:

⦁ Online μέσω της παρούσας ιστοσελίδας έως την Τρίτη 16 Απριλίου (το online σύστημα εγγραφών έκλεισε)

          Επίσης, Δευτέρα 1 Απρίλιου έως Τρίτη 16 Απριλίου εγγραφές και πληρωμή με μετρητά, θα πραγματοποιούνται:

Στο Δημοτικό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ναυπλίου «Κώστας Γκούβερης»-(Λεωφόρος Ναυπλίου-Νέας Κίου 1, Ναύπλιο)

Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00πμ-14.00μμ

► Η συνδρομή συμμετοχής για όλους τους δρομείς των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ είναι 10,00€. Η συμμετοχή στο παιδικό αγώνα είναι Δωρεάν.

Η συνδρομή συμμετοχής στους Αγώνες 5χλµ και 10χλμ, για μαθητές/τριες 12 ετών (γεν. 1/1-31/12/2012) έως 18 ετών (γεν. 1/1-31/12/2006), ΜΟΝΟ μέσα από ομαδική εγγραφή (τουλάχιστον 10 µελών) Σχολείου ή Αθλητικού Σωματείου ΣΕΓΑΣ, είναι 5,00€.

► Στους συμμετέχοντες που θα καταβάλλουν το αντίτιμο συμμετοχής θα δοθούν δωρεάν t-shirts, τσάντα από ανακυκλώσιμο υλικό,  αριθμός εγγραφής (Bιb), ηλεκτρονική χρονομέτρηση (επίσημος χρόνος και κατάταξη), αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.

► Ο κάθε δρομέας μπορεί να εγγραφεί σε δύο αγωνίσματα, εκτός από τα παιδιά του 2012 – 2013 - 2014 που συμμετέχουν σε ένα μόνο αγώνισμα. 

 


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι την Τρίτη 9 Απριλίου, εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Νέες εγγραφές μετά τις 16 Απριλίου δεν θα γίνονται δεκτές.

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου (Λεωφόρος Ναυπλίου - Νέας Κίου 1, Ναύπλιο 211 00)- το Σάββατο 20 Απριλίου 2024: 10.00 - 20.00.

 

 

ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ

Αγώνας 10χλμ: Όριο εγγραφών 600 δρομείς, σε ένα block (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας 5χλμ: Όριο εγγραφών 2100 δρομείς, σε blocks των 500 Δρομέων (γεννημένοι το 2012 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας Παιδιών 800μ.: Όριο εγγραφών 800 παιδιά, σε blocks των 400 παιδιών (παιδιά γεννημένα το 2012, 2013 και 2014)

 


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συνδρομή 10,00€. Ο Παιδικός Αγώνας είναι Δωρεάν.

Η συνδρομή συμμετοχής στους Αγώνες 5χλµ και 10χλμ, για μαθητές/τριες 12 ετών (γεν. 1/1-31/12/2012) έως 18 ετών (γεν. 1/1-31/12/2006), ΜΟΝΟ μέσα από ομαδική εγγραφή (τουλάχιστον 10 µελών) Σχολείου ή Αθλητικού Σωματείου ΣΕΓΑΣ, είναι 5,00€.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής για τις εγγραφές που υποβάλλονται Online γίνεται ΜΟΝΟ με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

 

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Διοργάνωσης. Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές-Διασώστες, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση RUN GREECE 2024, συμμετέχουν στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.                                                                                                            

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική  τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους. 


ENHMEΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Ηλεκτρονικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας θα σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu "Λίστες Εκκίνησης - Ναύπλιο" που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα. 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου (Λεωφόρος Ναυπλίου - Νέας Κίου 1, Ναύπλιο 211 00)- το Σάββατο 20 Απριλίου 2024: 10.00 - 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.