ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ


 ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Για όγδοη συνεχή χρονιά, το RUN Greece Heraklion, σηματοδοτεί την κοινή πεποίθηση όλων των διοργανωτών και πρωτίστως των χιλιάδων συμμετεχόντων στην ευγενή άμιλλα, στην ισχυρή βούληση, στην αγάπη για τον αθλητισμό. Συνεχίζει να αποτελεί το σύμβολο της προσπάθειας, της αναζήτησης, της διαρκούς πορείας, που παίρνει σάρκα και οστά μέσα στους αγώνες δρόμου.

Για την Περιφέρεια Κρήτης, αποτελεί μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που καθιερώνεται χρόνο με το χρόνο. Ένα αθλητικό γεγονός γύρω από το οποίο αναπτύσσονται συνεργασίες, συνενώνονται δυνάμεις και βέβαια επικοινωνούν άνθρωποι.

Αποτελώντας, πλέον, μια αθλητική διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας και κύρους, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Το Ηράκλειο μέσα από το Run Greece κατοχυρώνει τη θέση του στο διεθνές στερέωμα. Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο συμμετοχών σε ετήσια βάση, με την πολύτιμη στήριξη των εθελοντών, των συλλογικών φορέων και της κοινωνίας, μετατρέπεται σε μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού. Μια γιορτή που φτάνει σε κάθε γωνιά της πόλης, που συνδέεται με τον τουρισμό και το μακραίωνο πολιτισμό μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές κάθε ηλικίας, τους δεκάδες εθελοντές, τους αθλητικούς φορείς που στηρίζουν τη διοργάνωση.

Με την πεποίθηση ότι και οι φετινοί αγώνες θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα. Το μήνυμα πως τρέχουμε όλοι μαζί, γιατί ο αθλητισμός μας ενώνει.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Νικόλαος Κ.  Συριγωνάκης
Αντιπεριφερειάρχης  Ηρακλείου

 


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Για 8η συνεχή φορά, υποδεχόμαστε με χαρά στο Ηράκλειο το RUN GREECE, τη διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες δρόμου στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς γεμίζουν τους δρόμους της πόλης με ζωντάνια, κέφι και αγνή αγάπη για τον αθλητισμό, γεγονός που αφενός μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και αφετέρου μας υποχρεώνει να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο.

Ως Δήμος Ηρακλείου, στηρίζουμε και φέτος το RUN GREECE με τις υπηρεσίες και το έμψυχο δυναμικό μας, όπως στηρίζουμε κάθε εκδήλωση που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και θέτει την αξία της συμμετοχής πάνω από την νίκη. Επιπλέον, το RUN GREECE είναι ένας αγώνας μαζικού αθλητισμού που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και εναρμονίζεται απόλυτα με τη δική μας στόχευσή, να φέρουμε τα οφέλη της άθλησης και της φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινότητα όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.

Με την ελπίδα ότι το φετινό RUN GREECE στο Ηράκλειο θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο από το περσινό που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της διοργάνωσης, θέλω να συγχαρώ όσους εργάστηκαν σκληρά για τη διεξαγωγή του, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ, τους τοπικούς θεσμούς της Αυτοδιοίκησης, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές μας και να ευχηθώ στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Βασίλης Λαμπρινός
Δήμαρχος Ηρακλείου


 ΜΗΝΥΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ


Το RUN GREECE, ο αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν έναν διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.  

Ευχαριστώ θερμά τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece για την εξαιρετική συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρω τις Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ των περιοχών αυτών, τα Σωματεία του στίβου, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ  και την ομάδα της διοργάνωσης για την συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, που αποδίδει οργανωτικά και λειτουργικά έναν άρτιο αγώνα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για όλους τους δρομείς. 

Καλώ όλες και όλους εσάς να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές.   

Κώστας Παναγόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ


 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

Το RUN GREECE HΡΑΚΛΕΙΟ αποτελεί ένα πρότυπο αγώνα με βασικούς στόχους την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, τη συνύπαρξη του ερασιτεχνικού με τον σωματειακό αθλητισμό και την επιβράβευση των πρωταθλητών μας μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις.

Η αμέριστη υποστήριξη από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του στίβου της Κρήτης και στην παροχή κινήτρων στην αθλούμενη νεολαία.

Είμαι σίγουρος ότι την ημέρα των αγώνων, το Ηράκλειο θα κατακλυστεί από χιλιάδες χαρούμενους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, τόσο για να συμμετέχουν στα αγωνίσματα όσο και ως εθελοντές και θεατές για να υποστηρίξουν, να χαρούν και να χειροκροτήσουν τους δρομείς σε αυτή την εξαιρετική γιορτή της πόλης και των πολιτών.

Σωτήρης Λαβούτας
Πρόεδρος Ε.Α.Σ. Κρήτης