ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ


 ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί Φίλοι,

Είναι πραγματική τιμή και χαρά μας που φέτος συμπληρώνεται ο 7ος χρόνος εντός θεσμού που φτιάξαμε και καθιερώσαμε από κοινού με τον ΣΕΓΑΣ και τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές, το Run Greece Heraklion, που από το 2013 και μετά εμπλουτίζεται συνεχώς με παράλληλες δράσεις.

Επενδύοντας σε αυτή τη διοργάνωση, όπως και σε πλήθος άλλων που υποστηρίζουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μας, επιδιώκουμε να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στη διαμόρφωση μιας υγιούς αθλητικής κουλτούρας και να εντάξουμε στην καθημερινότητα όλων μας την άσκηση αλλά και τη συμμετοχή όλων ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή καταγωγής, σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι. 

Υποστηρίζοντας στην πράξη το τρίπτυχο πολιτισμός, αθλητισμός και τουρισμός, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ταυτότητα της χώρας μας και αποτελούν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας στην παγκόσμια ανάδειξη και προβολή της πατρίδας μας, συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, ώστε να επιτύχουμε την καθιέρωση μας ως ποιοτικού αθλητικού προορισμού.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνδιοργανωτές, τον κόσμο που έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και κυρίως τους εθελοντές (μεμονωμένους ή ομάδες) που δίνουν κάθε χρόνο τη ψυχή τους για την επιτυχία αυτής της γιοργής.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Run Greece Heraklion 2020!

Ευριπίδης Κουκιαδάκης
Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Για 7η συνεχή φορά, υποδεχόμαστε με χαρά στο Ηράκλειο το RUN GREECE, τη διοργάνωση που έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες δρόμου στην Ελλάδα.

Κάθε χρόνο χιλιάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς γεμίζουν τους δρόμους της πόλης με ζωντάνια, κέφι και αγνή αγάπη για τον αθλητισμό, γεγονός που αφενός μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και αφετέρου μας υποχρεώνει να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο.

Ως Δήμος Ηρακλείου, στηρίζουμε και φέτος το RUN GREECE με τις υπηρεσίες και το έμψυχο δυναμικό μας, όπως στηρίζουμε κάθε εκδήλωση που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και θέτει την αξία της συμμετοχής πάνω από την νίκη.

Επιπλέον, το RUN GREECE είναι ένας αγώνας μαζικού αθλητισμού που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και εναρμονίζεται απόλυτα με τη δική μας στόχευσή, να φέρουμε τα οφέλη της άθλησης και της φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινότητα όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.

Με την ελπίδα ότι το φετινό RUN GREECE στο Ηράκλειο θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο από το περσινό που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών στην ιστορία της διοργάνωσης, θέλω να συγχαρώ όσους εργάστηκαν σκληρά για τη διεξαγωγή του, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ, τους τοπικούς θεσμούς της Αυτοδιοίκησης, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές μας και να ευχηθώ στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Βασίλης Λαμπρινός
Δήμαρχος Ηρακλείου


 ΜΗΝΥΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ


Το RUN GREECE, ο αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν έναν διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.  

Ευχαριστώ θερμά τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece για την εξαιρετική συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρω τις Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ των περιοχών αυτών, τα Σωματεία του στίβου, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ  και την ομάδα της διοργάνωσης για την συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, που αποδίδει οργανωτικά και λειτουργικά έναν άρτιο αγώνα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για όλους τους δρομείς. 

Καλώ όλες και όλους εσάς να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές.   

Κώστας Παναγόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ


 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

Το RUN GREECE HΡΑΚΛΕΙΟ αποτελεί ένα πρότυπο αγώνα με βασικούς στόχους την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, τη συνύπαρξη του ερασιτεχνικού με τον σωματειακό αθλητισμό και την επιβράβευση των πρωταθλητών μας μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις.

Η αμέριστη υποστήριξη από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του στίβου της Κρήτης και στην παροχή κινήτρων στην αθλούμενη νεολαία.

Είμαι σίγουρος ότι την ημέρα των αγώνων, το Ηράκλειο θα κατακλυστεί από χιλιάδες χαρούμενους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, τόσο για να συμμετέχουν στα αγωνίσματα όσο και ως εθελοντές και θεατές για να υποστηρίξουν, να χαρούν και να χειροκροτήσουν τους δρομείς σε αυτή την εξαιρετική γιορτή της πόλης και των πολιτών.

Σωτήρης Λαβούτας
Πρόεδρος Ε.Α.Σ. Κρήτης