Η σειρά αγώνων Run Greece ολοκληρώθηκε σήμερα με δύο αγώνες σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη (διαβάστε εδώ για τον αγώνα και τη στήριξη στους πυρόπληκτους).

Το κέντρο της πόλης γέμισε από δρομείς όλων των ηλικιών που επέλεξαν να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα με αθλητικό και κοινωνικό χαρακτήρα που ενώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Ο Εμμανουήλ Πουρίκας με 15.40 και η Αδαμαντία Σερεμέτη με 19.31 επικράτησαν στα 5χλμ., ενώ στα 10χλμ. νικητής ήταν ο Δημήτρης Μεϊντής με 33.14 και ακολούθησαν οι Γιώργος Κωνσταντάρας (34.32), Χαρίτων Χαριτωνίδης (34.52). Στις γυναίκες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Μαρία Κεπενού (45.41), Μαρία Τσίρου (46.02) και Μαγδαληνή Αδάμ (46.33).

Ο ΣΕΓΑΣ για μία ακόμη χρονιά τράβηξε το ενδιαφέρον αθλητών όλων των ηλικιών με τους αγώνες της σειράς Run Greece. Ηράκλειο, Ιωάννινα, Λάρισα, Καστοριά, Πάτρα και Αλεξανδρούπολη αποτέλεσαν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Με μεγάλο χορηγό την ERGO και τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης, η Ομοσπονδίας, κατάφερε και φέτος να μεταμορφώσει τους δρόμους σε στάδια και τα πεζοδρόμια σε εξέδρες.

Αναλυτικά αποτελέσματα