Για 12η συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Κρήτης γίνεται η αφετηρία της σειράς αγώνων Run Greece.

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, το Ηράκλειο θα ντυθεί στα χρώματα του Run Greece και οι δρόμοι θα κατακλυστούν από Run Greece «Runners». 

Οι εγγραφές του αγώνα ανοίγουν σήμερα (04/03) και «ο δικός σου αγώνας» έχει μια θέση και για εσένα!


Πατήστε εδώ για Πληροφορίες εγγραφών

 

Η σειρά αγώνων Run Greece, εδώ και 12 χρόνια, έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στην συνείδηση όλων των δρομέων της χώρας. 

Οι αγώνες Run Greece μπαίνουν από φέτος σε νέα εποχή! Με νέες πόλεις στο πρόγραμμά τους, νέο ύφος, μεγαλύτερη δυναμική και καινούργια αισθητική. Παράλληλα αναβαθμίζουν τη σύνδεση τους με την τοπική κοινωνία.  

Το Run Greece 2024 καλωσορίζει τα Τρίκαλα, τον Πειραιά και το Ναύπλιο ενώ συνεχίζουν σταθερά στη διοργάνωση η Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο. 

«Ο δικός σου αγώνας» έχει ως βασικό και κύριο στόχο την κάλυψη των αναγκών του κάθε Run Greece Runner. Προσφέροντάς του τις καλύτερες διαδρομές, την καλύτερη αθλητική εμπειρία και φυσικά την ευκαιρία να ξεπεράσει τα όριά του. 

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, τις Τοπικές ΕΑΣ και φυσικά τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα, την ERGO, συνεχίζουν για μία ακόμη χρονιά την υλοποίηση ενός από τους πιο πετυχημένους δρομικούς αγώνες της χώρας!

 

Το πρόγραμμα αγώνων του Run Greece: 

• Ηράκλειο: 07/04/2024

• Ναύπλιο: 21/04/2024

• Τρίκαλα: 26/05/2024

• Πειραιάς: 22/06/2024

• Αλεξανδρούπολη: 22/09/2024