Για μία ακόμη φορά ένας αγώνας Run Greece αποτέλεσε την ευκαιρία για χιλιάδες πολίτες να βρεθούν στους δρόμους της πόλης και να πάρουν μέρος σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Η δράση της σειράς αγώνων μεταφέρθηκε στα ηλιόλουστα Γιάννενα. Ο καλός καιρός οδήγησε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος στην διοργάνωση όχι μόνο λαμβάνοντας θέση στη γραμμή εκκίνησης, αλλά και σαν θεατές στην άκρη του δρόμου.

Ο Απόλλων Γεωργίου ήταν νικητής στα 5 χλμ. με 16.21 και άφησε στη δεύτερη θέση τον Αλέξανδρο Τσουμάκα με 16.38 και στην τρίτη τον Βασίλη Μουράτα με 17.27. Στις γυναίκες γρηγορότερη όλων ήταν η Χαρά Κωστούλα με 21.49 και ακολούθησαν η Όλγα Γκρίζη (22.34) και η Χρύσα Πάνου (23.11).

Στο 10άρι των Ανδρών ο Γιώργος Γώγος ήταν νικητής με 38.17 και ακολούθησαν οι Παύλος Ζώης με 36.44 και Μιχάλης Γεωργατζής με 36.56. Η Δήμητρα Τσαλακώστα πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού με 41.06 με την Ερμιόνη Χασκή να ακολουθεί με 44.10 και την Θάλεια Ζώη να είναι τρίτη με 45.08.

Κοντά στις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών βρέθηκε και ο Α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης.

Ο αγώνας των Ιωαννίνων είναι ο τελευταίος της Άνοιξης, αφού η επόμενη στάση είναι προγραμματισμένη για τη Λάρισα στις 17 Ιουνίου. Σε νέα ημερομηνία θα γίνει και ο αγώνας της Καστοριάς, που μεταφέρθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Οι εθελοντές “Paguristas”, που στηρίζουν τη διοργάνωση εδώ και δέκα χρόνια, μαζί με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη

Δείτε αποτελέσματα