Η πόλη των Τρικάλων αγκάλιασε με τον πιο ζεστό τρόπο το πρώτο – στη θεσσαλική πόλη – Run Greece που έγινε την Κυριακή (26/5). 

trikala1

Mε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με σύμμαχο τον καλό καιρό, διεξήχθη το τρίτο κατά σειρά φετινό Run Greece στην πόλη των Τρικάλων σε μια διαδρομή όπου ανέδειξε όλες τις ομορφιές της πόλης αφού ήταν παραποτάμια. 

Παρότι ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε για πρώτη φορά, είχε εξαιρετική επιτυχία και η συμμετοχή των δρομέων ήταν μεγάλη, χάρη στην καλή οργάνωση και την συνεισφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις διαδρομές του Run Greece και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρόνια.

trikala2

Στο αγωνιστικό μέρος του αγώνα τη νίκη στα 10 χλμ. των ανδρών πήρε ο Αλέξανδρος Παπαγιάννης τερματίζοντας σε 34.51 και τον ακολούθησαν οι Θανάσης Τζαβάλης με 37.35 και ο Νίκος Γιαννούσιος με 38.37. 

trikala3

Στα 10 χλμ. των γυναικών νικήτρια ήταν η Στεφανία Μαρία Μπάκου με 43.08, στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Εύη Τσιγγάνου με 43.25 και την τριάδα έκλεισε η Αθανασία Φίλιου με 43.34. 

trikala4

Στα 5 χλμ. των ανδρών ο Θωμάς Γκιούβρης ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με 16.43, ακολούθησε ο Νίκος Κλουβάτος με 16.53 και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ήταν ο Κώστας Σκοτίδης με 17.09. 

trikala5

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών πρώτη ήταν η Ελένη Οικονόμου με 19.40. Στις πίσω θέσεις οι δυο αθλήτριες έδειξαν ακριβώς τις αξίες του αθλητισμού. Η Γεωργία Τσιακάρα (25.08) και η Σταρούλα Παπασακελλαρίου (25.13) τερμάτισαν αγκαλιασμένες καθώς η πρώτη είχε μια ενόχληση στο πόδι της. Προκειμένου να καταφέρει να τερματίσει η συναθλήτρια της την αγκάλιασε και τερμάτισαν μαζί!

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα απόσταση 550 μέτρων, όπου πήραν μέρος μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.

trikala6

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα στα Τρίκαλα και βρίσκονταν στον τερματισμό χειροκροτώντας όλους τους δρομείς που πετύχαιναν τον στόχο τους. Τον αγώνα παρακολούθησαν από κοντά ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χρυσούλα Ντίντη και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Σωτήρης Σουλούκος.