Άνοιξαν στις 12 Ιανουαρίου 2018 οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Θεσσαλικής πόλης στις 24 Μαρτίου 2018 και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων, και Μεγάλο Χορηγό, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, τη WIND HELLAS.

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας, όπου περισσότεροι από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης. 

Παράλληλα με το RUN GREECE, στην πόλη της Λάρισας θα φιλοξενηθεί φέτος και το δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο.

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ είναι δυνατή και η υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη2, 3ος όροφος), ενώ από τις 05 Μαρτίου και μέχρι τον αγώνα θα λειτουργήσουν και γραφεία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής τόσο στα γραφεία του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 1) όσο και στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου). Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή εμπειρία, είναι έντονη η αίσθηση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10χλμ και 5χλμ αλλά και στον Αγώνα Παιδιών θα καλυφθεί πολύ σύντομα. 

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που θα θέλατε να δηλώσετε παρών στον 1ο αγώνα Run Greece του 2018, στην όμορφη πόλη της Λάρισας, να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε σε ένα υπέροχο «δρομικό» οδοιπορικό στην Ελλάδα.

Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Οι αγώνες Run Greece δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από τους ίδιους τους αγώνες – κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται, από τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα και τον ΣΕΓΑΣ. 

 

ΤΟ RUN GREECE ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Και το 2018, το RUN GREECE συμμετέχει στο Μαραθώνιο Αθήνας με τους καλύτερους εκπροσώπους του! Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει και φέτος τον ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ RUN GREECE, "ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 3χλμ ERGO"

Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου Αθήνας, στις 11 Νοεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί και ο “τελικός” όλων των φετινών αγώνων της σειράς RUN GREECE, ένας Αγώνας Δρόμου 3χλμ, με συμμετέχοντες τους  νικητές προκαθορισμένων ηλικιακών κατηγοριών των αγώνων 5χλμ (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους αγώνες RUN GREECE.

Οι είκοσι νικητές που θα διακριθούν ανά πόλη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες Περιφέρειες της σειράς RUN GREECE 2018, του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Το πρόγραμμα RUN GREECE 2018

24/3 Λάρισα

29/4 Ηράκλειο

13/5 Καστοριά

20/5 Ιωάννινα

30/9 Αλεξανδρούπολη

7/10 Πάτρα

14/10 Ρόδος