Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ – CHIPS ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση των δρομέων για όλους τους αγώνες του RUN GREECE

(ισχύει για τους Αγώνες 5 & 10χλμ – δεν αφορά στους Αγώνες Παιδιών)

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των Αγώνων του RUN GREECE, καθώς και τη σχετική έκδοση των αποτελεσμάτων για κάθε αγώνα έχει αναλάβει επίσημη εταιρεία Χρονομέτρησης.

Προκειμένου να καταγραφεί ο χρόνος τερματισμού αλλά και οι ενδιάμεσοι χρόνοι των συμμετεχόντων και οι δρομείς να εμφανίζονται στα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα, θα πρέπει όλοι οι δρομείς:

να φέρουν επάνω τους το chip χρονομέτρησης καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στον φάκελο που θα παραλάβουν και μέσα στον οποίο βρίσκονται ο αριθμό συμμετοχής και το chip χρονομέτρησης τους,

να περάσουν πάνω από όλους τους τάπητες χρονομέτρησης τόσο στην αφετηρία, τον τερματισμό του αγώνα όσο και στους ενδιάμεσους σταθμούς (εάν υπάρχουν).

Το chip χρονομέτρησης οι δρομείς το παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ CHIP ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ!!!

 

Συνολικός και Καθαρός χρόνος

a) Συνολικός χρόνος

Ο επίσημος χρόνος είναι ο συνολικός χρόνος! Ο συνολικός χρόνος ξεκινά να μετρά από την πιστολιά του αφέτη και σταματά μόλις περάσετε την γραμμή του τερματισμού (και τους δύο διαδρόμους). Ο συνολικός χρόνος αναγράφεται στο Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

b) Καθαρός χρόνος

Ο καθαρός χρόνος ξεκινά από την στιγμή που θα περάσετε και τους δύο διαδρόμους στη γραμμή εκκίνησης και σταματά μόλις περάσετε και τους δύο διαδρόμους στον τερματισμό. Η καταγραφή του καθαρού χρόνου προσφέρεται ως επιπλέον παροχή.