Η είσοδος στο Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικού Νόσησης.

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΠΑΤΡΑ από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για τους αγώνες στην πόλης της Πάτρας (Αγώνες 5χλμ & 10χλμ) παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το λοιπό απαραίτητο υλικό για τον αγώνα, φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΒΟΥ - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Τέρμα Ηλέκτρας) τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021: 17.00 - 20.00
Σ
άββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 - 20.00

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους μια από τις παραπάνω δύο μέρες (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!


ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη:

  1. Του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του
  2. Της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) και 
  3. Το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή το Πιστοποιητικό Νόσησης.

    Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας) και του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης, με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής.

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα, αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα και αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.