ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ


 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στη Θεσσαλία για άλλη μια χρονιά τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου Run Greece που διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά και ευχόμαστε καλή διαμονή και καλή επιτυχία στους προσωπικούς τους στόχους.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν εξ' αρχής από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας αυτής για να μεγαλώσει το δρομικό κίνημα σε ολόκληρη τη χώρα. Στηρίζουμε με πράξεις τον αθλητισμό, γιατί αποτελεί φιλοσοφία ζωής που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν συνέχεια μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που διεξάγονται στη Θεσσαλία, προβάλλοντας ταυτόχρονα τον δυναμισμό που αναπτύσσει η Περιφέρειά μας στη φιλοξενία κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, καθώς και την ίδια την περιοχή ως ελκυστικό προορισμό για αθλητικό τουρισμό.

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη οικονομική συγκυρία, αγώνες αυτού του επιπέδου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και ερεθίσματα, ώστε η ενασχόληση με τον αθλητισμό να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς κάθε Θεσσαλού.

Ευχαριστώ τον ΣΕΓΑΣ για τη συνεργασία και καλώ όλους τους Θεσσαλούς να συμμετάσχουν έτσι ώστε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, να κάνουμε ρεκόρ συμμετοχών.

Κώστας Αγοραστός

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

 


 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε και φέτος στην πόλη μας την αθλητική διοργάνωση RUN GREECE-ΛΑΡΙΣΑ.

Η ολοένα αυξανόμενη μαζική συμμετοχή Λαρισαίων κάθε φύλου και ηλικίας στη διοργάνωση αποδεικνύει την ιδιαίτερη επιτυχία του θεσμού και προδιαγράφει τη μεγάλη επιτυχία και της φετινής διοργάνωσης.

Η Δημοτική Αρχή πιστεύει βαθύτατα και υποστηρίζει με θέρμη τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, επιζητώντας την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση των Λαρισαίων.

Είναι επομένως αυτονόητη και δεδομένη η στήριξη και συμβολή του Δήμου στη διοργάνωση, με στόχο αυτή να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για όλους,  

Ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύει η χώρα, πρέπει συλλογικά να δίνουμε έμφαση και να προωθούμε τα στοιχεία εκείνα που ενώνουν τους ανθρώπους και τους λαούς όπως ο αθλητισμός.

Θέλω να απευθύνω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

Απόστολος Καλογιάννης

Δήμαρχος Λαρισαίων

 


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ

 

Είμαι πολύ υπερήφανη που ή σειρά αγώνων RUN GREECE, σηματοδοτεί την έναρξη των δρομικών αγωνισμάτων με την αγαστή συνεργασία της τοπικής και της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης και του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, την ERGO.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο ΣΕΓΑΣ καταφέρνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής. Η Ομοσπονδία υλοποιώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Πολιτείας και με οδηγό την εμπειρία, σε υψηλών απαιτήσεων διοργανώσεις, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τους αγώνες δρόμου μαζικού χαρακτήρα στην Περιφέρεια, δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς να επιστρέψουν στις αγαπημένες τους συνήθειες, αλλά και στις πόλεις να αποκτήσουν και πάλι την γιορτινή τους μορφή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους τεχνικούς μας, τους υπαλλήλους των ΕΑΣ και του ΣΕΓΑΣ, τους φορείς και τις αρχές των πόλεων και από καρδιάς όλους τους εθελοντές, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς. Θέλω να ευχαριστήσω τις τοπικές και τις Περιφερειακές αυτοδιοικήσεις, που είναι σταθεροί σύμμαχοί μας και φυσικά τον μεγάλο μας χορηγό, την ERGO, που χάρη στη συμβολή του καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς, που μας κάνουν την τιμή να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα.

Σοφία Σακοράφα

Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ

 


 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ τα τελευταία χρόνια καθιέρωσε έναν νέο αγωνιστικό θεσμό, το RUN GREECE, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν σε μια αθλητική γιορτή μεταδίδοντας τα μηνύματα του διαχρονικού αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι αγώνες μπορεί να γίνονται στο πνεύμα της αθλητικής ιδέας αλλά στον αγώνα αυτό δίνεται ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο στην επίδοση αλλά κυρίως στη συμμετοχή. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες στο τέλος είναι νικητές και όλοι μαζί οι Έλληνες μπορούμε να πάμε καλά και στα δύσκολα.

Το Run Greece αποτελεί μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για όλους μας α αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες βάζοντας τη δια βίου άθληση στη ζωή μας και πιστεύω ακράδαντα ότι στη φετινή μας διοργάνωση θα ξεπεράσουμε κάθε ρεκόρ συμμετοχών.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά τον κ. Αγοραστό που εδώ και πολλά χρόνια είναι ο στυλοβάτης του κλασικού αθλητισμού στη Θεσσαλία, γιατί με τη στήριξή του γίνονται τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή μας. Επίσης ευχαριστίες για το Δήμο Λαρισαίων, τους τοπικούς φορείς που βοηθούν, τους χορηγούς καθώς και τους εθελοντές συμπολίτες μας.

Ηλίας Καφφές

Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας