ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ


ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 


Με ιδιαίτερα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας υποδεχόμαστε για άλλη μια χρονιά στην Καστοριά τη διοργάνωση του «Run Greece - Τρέχω στην Ελλάδα». Ένα αθλητικό γεγονός που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τόσο οι κάτοικοι της Περιφερειακής μας Ενότητας όσο και οι επισκέπτες της.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν θα μπορούσαν να μην σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στη διοργανώση αυτή που προάγει κορυφαίες αξίες αθλητισμού και πολιτισμού, αποτελεί μέσο συσπείρωσης και συνεργασίας των ανθρώπων, εμπνέι στο άτομο πειθαρχία και του υπενθυμίζει ότι ο στόχος του δεν είναι η επίδοση με οποιοδήποτε μέσο αλλά η "φιλοπρωτεία" με τα αποδεκτά ηθικά μέσα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές της εκδήλωσης και σε όλους όσους θα λάβουν μέρος φέτος, προτρέποντας παράλληλα τους νέους να ασχολούνται όλο και περισσότερο με τον αθλητισμό. Καθώς αυτός αποτελεί αξία αγωγής, διδάκει ήθος και συμβάλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς
Σωτήρης Αδαμόπουλος

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Αποτελεί τιμή για το Δήμο Καστοριάς να είναι συνδιοργανωτής της επιτυχημένης διοργάνωσης RUN GREECE για ακόμη μια χρονιά, μια διοργάνωση στην οποία ενώνονται άνθρωποι όλων των ηλικιών οι οποίοι θα τρέξουν όχι για το έπαθλο αλλά για τη συμμετοχή.

Αυτή η μορφή του μαζικού αθλητισμού, που συνδυάζει το αθλητικό πνεύμα με την ευγενή άμιλλα, είναι ένα από τα σπάνια παραδείγματα εθελοντισμού και συνεργασίας των βασικών φορέων και θεσμών της τοπικής κοινωνίας μας.

Η αθρόα συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας αλλά και πολλών φίλων επισκεπτών από όλη τη χώρα, αποτελούν θετικά σημάδια για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. 

Ελπίζω η περιοχή μας να δώσει σε όλους τους αθλητές τη θετική ενέργεια ώστε να ξεπεράσουν τις σημερινές επιδόσεις τους, με τη βεβαιότητα ότι η προσπάθεια όλων σας θα χαρακτηρίζεται από το "ευ αγωνίζεσθαι" και την ευγενή άμιλλα. Άλλωστε αυτός είναι ο στόχος του αθλητισμού, να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!

Τέλος εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ευχόμαστε ο θεσμός να εμπλουτιστεί στο μέλλον και με άλλες εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν τις σημαντικές αξίες του αθλητισμού, του πολιτισμού και της επίτευξης του στόχου. 
 
Ο Δήμαρχος Καστοριάς
Ανέστης Αγγελής
 

ΜΗΝΥΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ


Το RUN GREECE, ο αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.

Ευχαριστώ θερμά τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece για την εξαιρετική συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρω τις Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ των περιοχών αυτών, τα Σωματεία του στίβου, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ  και την ομάδα της διοργάνωσης για την συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, που αποδίδει οργανωτικά και λειτουργικά έναν άρτιο αγώνα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για όλους τους δρομείς. 

Καλώ όλες και όλους εσάς, να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές.   

Κώστας Παναγόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ

 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Το Run Greece αποτελεί μια σημαντική διοργάνωσηγια την Ελλάδα, τη Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά. Το Run Greece είναι μια μοναδική στιγμή για την προώθηση του αθλητισμού, της προσφοράς και της προβολής της περιοχής μας. Ένα γεγονός που τιμά την ιστορικότητα και την ομορφιά της Καστοριάς. Ένα γεγονός που αναδεικνύει τον Εθελοντισμό και τις κυρίαρχες αξίες της Κοινωνίας. Για τους λόγους αυτούς, όλοι οι Δυτικομακεδόνες αλλά και οι κάτοικοι του Νομού Καστοριάς έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση αυτή, όπως αποδεικνύεται από την κινητοποίηση και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών και αθλητών αλλά και πολυάριθμη παρουσία φίλαθλου κοινού.

Φέτος η εκδήλωση του "Run Greece" έχει στόχο να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή που θα αναδείξει τις κυρίαρχες αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού. Καλώ όλους και όλες εσάς, να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές.

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους συνεισφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση αυτή. Τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας δίνει την υπόσχεση για μία διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών σας.

Δημήτριος Σαρρής
Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Μακεδονίας