ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΒΡΟΥ


Από τον Μάρτιο του 2020, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, χρειάστηκε να περιορίσουμε τις δραστηριότητές μας για να μείνουμε ασφαλείς και να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας. Η αποστολή του κωδικού 6 ήταν για μήνες η μόνη επιτρεπόμενη έξοδος για αθλητική άσκηση και εκγύμναση. Ακυρώσαμε το VIA EGNATIA RUN 2020 και 2021, το RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2020, και αμέτρητες άλλες αθλητικές δράσεις για να αποφύγουμε και να περιορίσουμε τον κίνδυνο της έκθεσης στον ιό.

Πλέον σήμερα, χάρη στην επιστήμη και τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό, μπορούμε να επιστρέψουμε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που στερηθήκαμε.

Τηρώντας όλους τους κανόνες και το Πρωτόκολλο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 τρέχουμε στο RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!

Τρέχουμε για τη ζωή! Τρέχουμε για το αύριο! Στέλνουμε μήνυμα υπέρ της υγείας και της ασφάλειας, για να απολαμβάνουμε ελεύθεροι όσα αγαπάμε, για να κάνουμε και πάλι τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητάς μας!

Δημήτρης Πέτροβιτς

Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

 


 ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


Το δρομικό κίνημα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην πόλη μας, καθώς το Run Greece Αλεξανδρούπολη έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Βούλησή μας είναι να αξιοποιήσουμε με κάθε δυνατό και αποτελεσματικό τρόπο τη ξεχωριστή αυτή διοργάνωση και να παρακινήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας στην άθληση και την υγιεινή ζωή.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αρωγός και κύριος υποστηρικτής του Run Greece καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, που μπορεί να αποτελέσει αφορμή για όλους μας να αλλάξουμε συνήθειες και να καταστήσουμε τη γυμναστική, βίωμα και τρόπο ζωής.

Εύχομαι σε όλους τους δρομείς να απολαύσουν τη συμμετοχή τους με καλές επιδόσεις και χωρίς τραυματισμούς!

Γιάννης Ζαμπούκης

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ

 

Είμαι πολύ υπερήφανη που ή σειρά αγώνων RUN GREECE, σηματοδοτεί την έναρξη των δρομικών αγωνισμάτων με την αγαστή συνεργασία της τοπικής και της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης και του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, την ERGO.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο ΣΕΓΑΣ καταφέρνει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής. Η Ομοσπονδία υλοποιώντας τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Πολιτείας και με οδηγό την εμπειρία, σε υψηλών απαιτήσεων διοργανώσεις, φέρνει και πάλι στο προσκήνιο τους αγώνες δρόμου μαζικού χαρακτήρα στην Περιφέρεια, δίνοντας την ευκαιρία στους δρομείς να επιστρέψουν στις αγαπημένες τους συνήθειες, αλλά και στις πόλεις να αποκτήσουν και πάλι την γιορτινή τους μορφή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους τεχνικούς μας, τους υπαλλήλους των ΕΑΣ και του ΣΕΓΑΣ, τους φορείς και τις αρχές των πόλεων και από καρδιάς όλους τους εθελοντές, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς. Θέλω να ευχαριστήσω τις τοπικές και τις Περιφερειακές αυτοδιοικήσεις, που είναι σταθεροί σύμμαχοί μας και φυσικά τον μεγάλο μας χορηγό, την ERGO, που χάρη στη συμβολή του καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε όσα έχουμε σχεδιάσει.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς, που μας κάνουν την τιμή να τρέξουν σε αυτόν τον αγώνα.

Σοφία Σακοράφα

Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας και Θράκης και όλα τα σωματεία της Ένωσης μας, καλωσορίζουν το RUN GREECE Αλεξανδρούπολης, το μαζικότερο αθλητικό γεγονός στην Β. Ελλάδα (εκτός Θεσσαλονίκης), με Πανελλήνιο και διεθνές χρώμα. 

Η τεράστια προβολή του αγώνα, οι πετυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις και η αγάπη του κόσμου στο θεσμό αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας και του φετινού αγώνα.

Το δρομικό κίνημα, που είναι ένα κομμάτι των δράσεων του ΣΕΓΑΣ και των σωματείων του, έχει αλλάξει τις συνήθειες της Ελληνικής οικογένειας, βάζοντας το βάδισμα, το τρέξιμο, την άθληση, στην καθημερινότητά της, στοχεύοντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Το σημαντικότερο ίσως σημείο του αγώνα είναι η ευκαιρία που δίνεται στα μικρά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο φυσικό άθλημα, τον δρόμο, επιλέγοντας αρκετά από αυτά τον κλασικό αθλητισμό και ενισχύοντας τα τοπικά σωματεία.

 


Βασίλειος Ιορδανίδης

Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης