Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας μετά από συνάντηση που είχε με την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, τον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ιωάννη Κορεντσίδη και τον Αντιδήμαρχο Καστοριάς κ. Αθανάσιο Ρήμο, εξετάζοντας την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία και προκειμένου να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία και η μη περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού, αποφάσισαν ομόφωνα την ματαίωση διεξαγωγής του RUN GREECE Καστοριάς, που είχε προγραμματισθεί για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.

Ο στόχος μας είναι και εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, οι αγώνες να πραγματοποιηθούν κανονικά τον Μάϊο του 2022.

Για τους δρομείς οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο Run Greece Καστοριά 2021, έχει προβλεφθεί η αυτόματη μεταφορά της εγγραφής τους στην ίδια διοργάνωση, σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων εξαιτίας ανωτέρας βίας. Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα ενημερωθούν με email με την έναρξη της περιόδου των εγγραφών.