Ανοίγουν σήμερα, 27 Φεβρουαρίου 2019 οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Θεσσαλικής πόλης στις 31 Μαρτίου 2019 και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας, όπου περισσότεροι από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης.

H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ είναι δυνατή και η υποβολή έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος), ενώ από τις 12 Μαρτίου και μέχρι τον αγώνα θα λειτουργήσουν και γραφεία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής τόσο στον Δήμο Λαρισαίων (ισόγειο), Ίωνος Δραγούμη 1: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00  όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας (ισόγειο), Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου: Δευτέρα – Παρασκευή, 10.00-13.00. Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή εμπειρία, είναι έντονη η αίσθηση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10χλμ και 5χλμ αλλά και στον Αγώνα Παιδιών θα καλυφθεί πολύ σύντομα.

Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που θα θέλατε να δηλώσετε παρών στον 1ο αγώνα Run Greece του 2019, στην όμορφη πόλη της Λάρισας, να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε σε ένα υπέροχο «δρομικό» οδοιπορικό στην Ελλάδα.

Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Οι αγώνες Run Greece δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από τους ίδιους τους αγώνες – κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για τον αγώνα της Λάρισας ΕΔΩ

ΤΟ RUN GREECE ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Και το 2019, το RUN GREECE συμμετέχει στο Μαραθώνιο Αθήνας με τους καλύτερους εκπροσώπους του! Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει και φέτος τον ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ RUN GREECE, "ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 3χλμ ERGO".

Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου Αθήνας, στις 10 Νοεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί και ο “τελικός” όλων των φετινών αγώνων της σειράς RUN GREECE, ένας Αγώνας Δρόμου 3χλμ, με συμμετέχοντες τους  νικητές προκαθορισμένων ηλικιακών κατηγοριών των αγώνων 5χλμ (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους αγώνες RUN GREECE.

Οι είκοσι νικητές που θα διακριθούν ανά πόλη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες Περιφέρειες της σειράς RUN GREECE 2018, του σπουδαίου αυτού αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

Το πρόγραμμα RUN GREECE 2019

31/3 Λάρισα

7/4 Ηράκλειο

12/5 Καστοριά

19/5 Ιωάννινα

22/9 Αλεξανδρούπολη

6/10 Πάτρα

13/10 Ρόδος