ΣΕΓΑΣ POST EVENT TRAILER


RUN GREECE IΩANNINA 2017 - 3' Post Event Trailer από Athens_classic_marathon

 

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΡΤ 

 

Μικροί και μεγάλοι δρομείς, πολύς κόσμος στους δρόμους, δυνατή μουσική και ατελείωτο κέφι, συνέθεσαν την εικόνα του πρώτου αγώνα Run-Greece, που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 19 Μαίου2013, στα Ιωάννινα.

Με περίπου 2000 δρομείς να παίρνουν θέση στη γραμμή εκκίνησης και ακόμη περισσότερους να παρακολουθούν τον αγώνα από την άκρη του δρόμου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος από τους πέντε αγώνες, που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος ο ΣΕΓΑΣ. Μια διοργάνωση που αποσκοπεί στο να ωθήσει τους πολίτες να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να γίνουν κομμάτι της αθλητικής κοινότητας.

Αν μη τι άλλο ο ΣΕΓΑΣ και ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων Run-Greece, η Wind, θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτη ικανοποίηση καθώς στην πόλη των Ιωαννίνων είδαν τις προσδοκίες τους να υλοποιούνται.

Ο παλμός στη διάρκεια του αγώνα ήταν έντονος, η εικόνα της πόλης εξαιρετική, η οργάνωση του αγώνα εφάμιλλη μεγάλων διοργανώσεων. Η αρχή έγινε στα Ιωάννινα και η συνέχεια θα δοθεί σε μία εβδομάδα, σε μια άλλη όμορφη πόλη της περιφέρειας, την Καστοριά.

Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος και το Μέλος του ΔΣ ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης.

Οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

5χλμ Α: Γκίνης Σπ. (ΑΓΣΙ) 17.23, Βλάχας (ΑΓΣΙ) 18.01, Γκίνης Στ. (ΑΓΣΙ) 18.05

5χλμ Γ: Αντερεμί (ΑΓΣΙ) 19.17, Ζέρβα (Ναυτικός Ομ. Ιωαννίνων), Μάνθου (ΑΓΣΙ) 21.48

10χλμ Α: Τσώλης (ΑΓΣΙ) 36.31, Δοβανάς (Ανεξ.) 36.37, Βαγγέλης (ΑΓΣΙ) 37.30

10χλμ Γ: Λιούτα (Athletes For Animal Rights) 42.32, Μπαράτσα (fifth element) 46.02, Μυλωνά (Ανεξάρτητη) 46.37