Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00  στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μεγάρου Καστοριάς, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση-παρουσίαση της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτήθηκε μετά τη διεξαγωγή του αγώνα RUN  GREECE Καστοριάς της 14ης Μαΐου 2017, παρουσία εκπροσώπου της «ERGO Ασφαλιστικής», που είναι και ο χορηγός- υποστηρικτής του τελικού αγώνα RUN GREECE.

 H ομάδα RUN GREECE της Δυτικής Μακεδονίας αποτελείται από 10 άνδρες και 10 γυναίκες δρομείς, οι οποίοι είναι ενήλικοι, κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας για ένα τουλάχιστον χρόνο πριν από τις 14/5/2017, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου των 5χλμ του RUN GREECE Καστοριάς 2017 και τερμάτισαν σε θέση πρόκρισης για την αντίστοιχη ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες των άλλων έξι Run Greece, θα συμμετέχει στον τελικό αγώνα RUN GREECE, με την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ ERGO». Ο αγώνας αυτός, που έχει και κοινωνικό σκοπό, θα διεξαχθεί στην Αθήνα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ».

 

ΟΜΑΔΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κατηγορία 18-34

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΓΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - 

ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΠΥΡΟΒΕΤΣΗ ΕΛΛΗ - ΛΙΑΠΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Κατηγορία 35-39

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΕΛΙΠΟΡΑΝΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

Κατηγορία 40-44

ΣΚΟΡΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ

Κατηγορία 45-49

ΠΑΓΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΚΛΕΙΟΥΣΗ ΣΟΦΙΑ

Κατηγορία 50-54

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΒΑΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κατηγορία 55-59

ΣΟΥΜΑΛΙΑΣ ΖΗΝΩΝ - ΔΕΛΙΔΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

Κατηγορία 60-64

ΒΕΝΤΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Κατηγορία 65+

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΖΑΧΑΡΙΑ ΝΤΙΝΑ